Jeg har aldrig haft ribs i haven før… Vi plantede dem godt nok forrige år, men sidste år gav de ikke rigtig noget. Det gør de til gengæld i år – og nu har jeg masser af ribs i haven – men hvad skal jeg lave af dem? Saft, marmelade, sirup – eller andre gode forslag?
Bruger aldrig ribs… De er simpelthen FOR sure 😉
Ej – Karin altså! Det skal du jo ikke sige når jeg nu har så mange i haven 🙂
Men har faktisk lavet ribs/hindbær marmelade i går og ribs-snitter (i stedet for hindbærsnitter) – og de blev ret hurtigt spist så helt galt kan det jo ikke ha’ været 😉
Jeg elsker ribs til rysteribs. Hvis jeg havde så mange ville jeg bare fryse dem i passende portioner og tage dem op efterhånden til rysteribs. Bruger faktisk aldrig ribs til andet end rysteribs og kagepynt nu jeg tænker efter. Hindbær/ribs snitter lyder dog super lækkert.
Hav en rigtig god sommerferie. Jeg glæder mig til at følge med når jeg er tilbage i august.
Tak for tippet – det vil jeg prøve! Håber også I får en rigtig dejlig sommer 🙂