Chiagrød med mandelmælk er blevet en af mine favoritter til morgenmad. Det er dejlig nemt at lave og let at have med på arbejde.
Jeg skifter som regel mellem Skyr og chiagrød med lidt frisk frugt og mandler eller hasselnødder.
Lige nu er det sæson for friske figener og det udnytter jeg både til salat, morgenmad og mellemmåltider. Jeg elsker også deres smukke mørklilla farve 🙂
Det er meget let at lave chiagrød… næsten fornemt til at kalde det en opskrift!
Til min portion morgenmad bruger jeg følgende:
2 dl. mandelmælk
2 spsk. chiafrø
Jeg bruger et syltetøjsglas med låg hvor de to ingredienser lige røres sammen og så skal det stå i køleskabet natten over. Næste morgen tager jeg glasset med på arbejde og lægger lidt frisk frugt over inden jeg skal spise. Nemt ikke? 🙂
Det lyder lækkert og nemt! Hvor køber du chia frø? Jeg synes nemlig, at de er super dyre alle vegne.
Ja – det er de også, men synes ind imellem de er på tilbud i Netto. Der har jeg i hvert fald hamstret et par poser en gang imellem 🙂
Knus Nina